Catàleg

TEMÀTICS

RATS

Atenció! Les rates han envaït la ciutat. Apareixen de tot arreu: dels arbres, les cloaques, els contenidors i es troben al bell mig del carrer a plena llum del dia… Ja no s’amaguen i són gegants! Han pres la ciutat i no hi ha mata-rates que serveixi. Només una persona pot endur-se aquesta plaga: un flautista que arriba d’un país molt llunyà. Ara que, ben mirat, semblen unes rates divertides!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ANDANTE

En una plenamar, el mar va tornar a la terra històries que havien de ser explicades. Per això, el carrer va aparèixer ple de sorra i sabates. Els vianants es pregunten sorpresos: “Com han arribat fins aquí? De qui són? Què volen contar-nos?” ‘Andante’ és teatre de màscara que narra, de forma poètica, sense paraules i amb un acurat sentit de l’humor, històries que no hauríem d’oblidar. Històries de sabates anònimes en època de guerra. Sabates que podrien ser nostres.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

SLOT

Quatre personatge atemporals, carregats de maletes, fan una aturada en el seu viatge per compartir amb nosaltres vivències, sensacions, mirades, sons i danses que han recollit en el seu llarg recorregut pels camins del món.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

KAMCHATKA

Persones amb tan sols una maleta i un record que nouvingudes d´un país llunyà, es troben en una ciutat de la qual desconeixen les normes, l´estil de vida, els secrets. La seva extrema ingenuïtat i curiositat els condueix a l´explotació minuciosa del lloc, descobrint així les seves emocions i creant complicitats amb l´espectador que se´ls troba.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

HUMORTAL

Per aquests peculiars enterramorts, la ciutat és l´escenari perfecte: estan plenes de candidats! La seva recerca provoca sorpresa, condols i rialles. (Qui quedaria indiferent, davant d´un taüt?)
Humortal es un espectacle itinerant que omplirà els teus carrers d´un humor… que fa morir de riure!

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ESCACS

Els personatges són peces d’escacs. El Rei, la Reina, alfils i cavalls camallargs, torres i peons. Un espectacle plàstic i visual ideal per a rues de Carnestoltes, Festes Majors, etc.

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

ELEMENT´S

 Terra, foc, aigua i aire inspiren aquest espectacle que ens porta una conjunció de volum, alçada, mobilitat, textura color i sensacions que ens mostren l´essència de cadascun d´aquests elements.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CAIDOS DEL CIELO

Un espectacle que està entre la poesia i el clown, entre la tendresa i la provocació, entre la suggestió i l´excentricitat .. una exploració del terreny físic a l´emocional que uneix dos àngels amb el públic.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

THE WHELL MAN

Malabarista i monociclista apassionat, còmic, hàbil combinador de l´humor i les rodes…

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

DRAGO

Tres excèntrics personatges arriben a la ciutat acompanyats d´un extrany artefacte mòbil. Són tres militars desertors que vaguen pel món explicant la llegenda més coneguda del seu país: la llegenda del cavaller Sant Jordi i el Drac. Una descabellada aventura de carrer on l´humor està assegurat.

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

CAMELLS

Arriben els tres Patges Reials més divertits de la història !! Amb els seus camells i tot una banda de músics disposats a recollir les cartes dels més menuts del poble… Un espectacle itinerant per la rua de reis o per la recollida de cartes. ( Camells articulats amb xanques )

 

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR

LA TORNA

Companyia de música i animació especialitzada en cercaviles i mercats temàtics.

Amb més 6 anys d’experiència i un promig de 50 actuacions per temporada, La Torna és una formació consolidada de músics i animadors, especialtzada en cercaviles, mercats temàtics (medievals, mariners, d’artesans…) i amenització de tota mena d’actes.

Actuacions recents destacables: els 2 mercats medievals més importants de Catalunya, Vic i Montblanc, l’emblemàtica Fira Jueva de Besalú, diversos mercats mariners a les Illes Balears i el multitudinari mercat medieval de Getxo (Biscaia).

CONSULTAR DATES I PREUS / CONTRACTAR